Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Yt neuvottelut

Kesäkuussa oli kesäloma ja tänä aikana oli työpaikalla alkanut yt neuvottelut. Minulla ei ollut asiasta mitään tietoa. Työsähköpostiin oli laitettu tieto, mutta tätä  en lue eikä tarvitse lukea loman aikana. Maanantaina töihin  ja torstaina irtisanomislappu käteen. Työnantajan mukaan ei ole virhe, ettei työntekijä ole tiennyt yt neuvotteluista.  Mitä mieltä, onko toimittu nyt ihan lakien mukaan? Eikö kuulu ilmoittaa neuvotteluista niille ketä ne koskee?

aihealueelle Muu aihe 3 kuukautta sitten
Anne
Kysytty 3 kuukautta sitten
Anne

Tarvitset työntekijä puolen vastauksen , johon voit luottaa. Kysy yt-neuvotteluissa henkilöstöä edustaneen henkilön kantaa ja sitten liitosta tai jos et ole jäsen https://www.tyosuojelu.fi/tietoa-meista/asiointi/puhelinneuvonta 

yt-menettelystä

Rose
Vastattu 3 kuukautta sitten
Rose