Tervetuloa Kvtes.fi palveluun!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Suullinen varoitus

Tyttäreni on kesätöissä kaupungin työntekijänä. Hän myöhästyi ensimmäistä kertaa töistä oltuaan töissä nyt viisi viikkoa nukuttuaan pommiin. Myöhästyminen oli puoli tuntia. Tyttäreni soitti heti esimiehelleen (esimiehen sijainen), joka oli huutanut vihaisena, että tämä ei saa toistua ja antaa suullisen varoituksen. Tyttäreni on äärimmäisen tunnollinen eikä mitään huomautettavaa muuten ole ollut. Miten on mahdollista, että tällaisesta annetaan suullinen varoitus? 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Huolestunut äiti
Kysytty

Kaikenlaista tapahtuu työpaikoillakin. Työntekijän myöhästyminen saattaa joskus  aiheuttaa todellista haittaa työpaikan toiminnalle. 

Tyttären saama kohtelu ei tainnut mennä ihan kunnassa noudatettavaksi tarkoitettujen huomautuksen ja varoituksen antamista koskevien määräysten ja ohjeiden mukaan. Sinun kertomana se muistutti enemmän suullista huomautusta, jonka antaja ei toiminut parhaalla mahdollisella tavalla.

Tyttären on joka tapauksessa hyvä tietää, mitä varoitus tarkoittaa. Kerro se hänelle tai kehota soittamaan kesäduunari-infoon https://www.kesaduunari.fi/

AB
Vastattu