Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

eläkkeelle jääminen ja lomat

Hei olen jäämässä eläkkeelle 1.12.2019 olen työpaikallani 7v joten irtisanomisaika on varmaan 1kk,

kysynkin tarviiko mun pitää kaikki pitämättömät lomat ennen sitä vai kuuluuko ne maksaa rahana jos en halua pitää lomia vapaana?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 2 vuotta sitten
reiska
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työnantaja voi määrätä (varmaankin myös määrää) sinut pitämään 31.3.2019 päättyneeltä lomsnmääräytymisvuodelta kertyneet vielä pitämättömät lomapäivät pidettäväksi ennen työsuhteen päättymistä. 1.4 2019 alkaen kertyneitä lomapäiviä työnantaja ei voi yksipuolisesti määrätä pitämään lomana tämän vuoden puolella. Niiden pitäminen lomana on mahdollista, jos sitä sovitaan sinun ja työnantajan edustajan kesken.

Lue KT Kuntatyönantajien ohjeesta https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/vuosiloma kappale, jonka otsikko on Lomanmääräytymisvuoden ansaittujen vuosilomien pitäminen jo kyseessä olevan lomanmääräytymisvuoden syksyllä on mahdollista poikkeustapauksissa

O
Vastattu