Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

S-A-K- aika

Kysymykseni koskee varhaiskasvatuksen opettajien sak-aikaa. Voiko esimies velvoittaa ottamaan lapsen/lapsia sak-ajalle mukaan suunnittelemaan toimintaa? Tällainen ajatus on virinnyt lähiseuduilla erään varhaiskasvatuksen kouluttajan toimesta ja on nyt esimiesten taholta saanut kannatusta ja ajatusta ollaan tuomassa päiväkoteihin. 

 

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe vuosi sitten
Hämmentynyt
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Joku OAJ:n tai Talentian jäsen ottakoon yhteyttä kuntanne varhaiskasvatuksen opettajien luottamusmieheen tai Jukon pääluottamusmieheen tai OAJ:n toimistoon, jotta saatte oikean henkilön torjumaan em. suunnitelmat. Lasten kanssa toimitaan muuna aikana.

https://www.oaj.fi/globalassets/julkaisut/2019/vaka-tyoaikaesite_1_2019.pdf

EL
Vastattu

Erja
Vastattu