Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairausloman palkka kun alle ja yli 60 päivää

Hei, 

 

olen ollut kunta-alan töissä alle 60 päivää ja joutunut olemaan 3 viikkoa sairaslomalla, joka päättyy nyt. On kuitenkin todennäköistä, että joudun uudelleen sairaslomalle samasta syystä myöhemmin. Jos 60 päivää ehtii täyttyä saanko uudelta sairaslomalta täyden palkan, koska palaisin välissä töihin? Vai vaikuttaako edeltävä sairasloma niin, että tipun samantein kelan sairaspäivärahalle?

Kiitos jo etukäteen.

aihealueelle Palkka vuosi sitten
Mira Korva
Kysytty vuosi sitten
Mira Korva

Juuri vähän aikaa sitten tänne ilmestyi vastaus, joka sopii sinullekin. Nimim. Oili kirjoittaa

Minä olen sitä mieltä, että saat nyt karenssiajan jälkeen alkaneen sairausloman ajalta täyttä varsinaista palkkaa sairausajalta 60-14 kalenteripäivää, koska sinulle on maksettu elokuussa karenssiaikana 14 päivän ajan sairausajan palkkaa. Perusteluni on V luvun 2 § 3 mom. soveltamisohjeen toisen kappaleen viimeinen lause.

https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2018/luku-5-virka-ja-tyovapaat-seka-perhevapaat/sairausloma

 

 

Löysin täältä
Vastattu vuosi sitten
Löysin täältä