Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Onko kvtessin puitteissa mahdollista olla samanaikaisesti vuosilomalla ja hoitovapaalle

Hei, olen tällä hetkellä vanhempainvapaalla, joka päättyy 11.6.2014. Sen jälkeen pidän minulle kertyneet vuosilomat, jotka riittävät aina 2.9.2014 saakka. Onko minun mahdollista hakeutua hoitovapaalle jo ennen syyskuuta, mahdollistaako kvtes sen, vai alkaisiko hoitovapaani vasta syyskuussa, lomieni jälkeen? Kelan puolesta hoitovapaani saisi alkaa heti vanhempainvapaan päätyttyä. Olen töissä maakuntaliitossa.
aihealueelle Sopimukset 6 vuotta sitten
Aino
Kysytty 6 vuotta sitten
Aino
Olisit voinut aloittaa hoitovapaan myös suoraan vanhempainvapaan jälkeen, tällöin työnantaja keskeyttää hoitovapaan tai vanhempainvapaan vuosiloman ajaksi ja maksaa sinulle vuosiloma-ajan palkan. Ks. Usein kysyttyä vuosilomista, kysymys no. 9.
kesakko
Vastattu 6 vuotta sitten
kesakko