Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lastentarhanopettajan esikoululisä?

Olen lastentarhanopettaja joka on menossa esikouluryhmään töihin. Onko palkkaus sama, vai saako työstä jotain "esikoululisää? Olen ymmärtänyt että saisi, mutta työilmoituksissa ei ainakaan tällaisesta lisästä ole ilmoitettu. Asun ja työskentelen Helsingissä. Ja jos tällaista lisää saa, tietääkö joku minkä suuruinen se on?
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Ella
Kysytty 6 vuotta sitten
Ella
KVTES:n palkkausjärjestelmä ei tunne esikoululisää. Esiopetusryhmässä työskentely voi lisätä tehtävän vaativuutta ja siten tehtäväkohtaista palkkaa ainakin, jos on vastuussa esiopetuksesta. Helsinki on niin suuri työnantaja, että siellä on varmaankin aika selvät sävelet siitä, mitkä ovat lastentarhanopettajan tehtäväkohtaista palkkaa korottavia tekijöitä. Se selviäisi soittamalla Helsingin lastentarhanopettajien luottamusmiehelle tai kysymällä esimieheltä viimeistään silloin, kun menet tekemään työsopimusta.
Maalainen
Vastattu 6 vuotta sitten
Maalainen