Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

..

Hei!

Olen toiminut virassa seitsemän vuotta. Minulla on tarjottu vakituista työtä. Jos irtisanoudun, saanko aloittaa uuden työn irtisanomisajan sisällä? Jos pidän kertyneitä lomia irtisanomisajan loppupuolella, vaikuttaako se tähän?

aihealueelle Sopimukset 8 kuukautta sitten
AA
Kysytty 8 kuukautta sitten
AA

Lomapäivien pitämisestä ennen virka/työsuhteen loppua pitää sopia työnantajan kanssa. Lomalla saa tehdä töitä toiselle työnantajalle, mutta kilpailevaa toimintaa ei saa harrastaa. Viranhaltijan pitäisi tehdä sivutoimi-ilmoitus lomalla työskentelystä.

Jos työnantaja ei anna vuosilomaa irtisanomisajaksi, niin joudut tekemään töitä tai voit jättää irtisanomisajan noudattamatta, jolloin seuraa menetystä lomarahaan.

EL
Vastattu 8 kuukautta sitten
EL

Kertyneiden lomapäivien pitämisestä ennen virkasuhteen loppua pitää saada sovittua työnantajan kanssa. 

Lomalla saa tehdä töitä toiselle työnantajalle, mutta ei saa harjoittaa kilpailevaa toimintaa. Viranhaltijan pitäisi tehdä sivutoimi-ilmoitus lomalla työskentelystä.

Jos työnantaja ei anna lomapäiviä irtisanomisajaksi, niin silloin jatketaan viranhoitoa tai jätetään irtisanomisaika noudattamatta, jolloin seuraa menetystä lomarahaan.

EL
Vastattu 8 kuukautta sitten
EL