Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Vuosiloman kertyminen siirryttäessä yksityiseltä kaupungille

Hei,

Minulla on yli 15v.työkokemus varhaiskasvatuksen opettajana yksityisestä päiväkodista. Olen nyt siirtynyt kaupungin päiväkotiin, jossa kvtes. Lasketaanko nämä aiemmat työkokemusvuoteni niin, että saan kaupungin päiväkodissa täydet lomat vai olisiko minun pitänyt kerryttää nuo 15 vuotta kaupungin pk:ssa?

 

aihealueelle Lomat ja vapaat 8 kuukautta sitten
Suvi
Kysytty 8 kuukautta sitten
Suvi

Työkokemuslisään oikeuttavaa palvelusaikaa kertyy muun työnantajan kuin oman kunnan palvelusvuosista, jos ne ovat samalta ammattialalta tai niistä on uuden työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. 

Koska siirryt kaupungille samoihin tehtäviin, niin saat työkokemuslisäaikaa ne 15 v.

Jos olet aloittanut kaupungilla myöhemmin kuin 1.10.2019, niin ensi kesän lomaan työkokemuslisävuodet eivät vielä vaikuta, vaan vuosilomapäivät määräytyvät kvtessin vuosilomaluvun 5 §:n 2 momentin taulukon 3 mukaan.

Kati
Vastattu 8 kuukautta sitten
Kati