Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työntekijä

Olen ollut palveluksessa Tampereen kaupungilla KVTES:n sopimuksen piirissä 11 vuotta. Siirtyykö kertyneet vuosisidonnaiset kokemuslisät, jos siirryn Tampereen kaupungilla toiseen työhön, joka kuuluu OVTES: piiriin? Eli työnkuva ja työehtosopimus vaihtuu, mutta työnantaja pysyy samana. 

aihealueelle Palkka 8 kuukautta sitten
Antti
Kysytty 8 kuukautta sitten
Antti

OVTES:ssa on työkokemuslisän sijasta vuosisidonnainen lisä. Sitä kartuttaa aika, jonka henkilö on toiminut päätoimisena rehtorina, opettajana tai muussa työssä tehtävissä, joista on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Työnantaja päättää olennaisen hyödyn ja se vaihtelee jossain määrin eri kunnissa.

Tarkemmin OVTES:n osiossa A.

https://www.oaj.fi/tyoelamaopas/palkka/kunnallisen-opetusalan-palkkausjarjestelma-ovtes/ 

O
Vastattu 8 kuukautta sitten
O