Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Henk.lisä

Hei..

Mitä ns vaaditaan että voi saada henkilökohtasta lisää? Eikö jokainen työntekijä voi sen saada.. 

aihealueelle Palkka 7 kuukautta sitten
Laura
Kysytty 7 kuukautta sitten
Laura

Henkilökohtaisen lisän maksamisen perusteena ovat ammatinhallinta, työssä suoriutuminen ja muut paikallisesti määritellyt kriteerit. Sitä maksetaan pääsääntöisesti työsuorituksen arvioinnin (TSA) perusteella. Lue lisää KVTES:n 2. luvun 11 §:stä.

Henkilökohtainen lisä on harkinnanvarainen. Sitä ei siis välttämättä makseta kaikille. Sen voi saada esim. vasta sitten, kun on ollut tietyn ajan kunnan palveluksessa ja täyttää paikalliset vaatimukset.

Työsuorituksen arvioinnista ja henkilökohtaisen lisän maksamisen perusteista on neuvoteltu ja sovittu paikallisesti. Kysy niistä esimieheltä tai luottamusmieheltä.

E
Vastattu 7 kuukautta sitten
E