Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Irtisanoutuminen työloman aikana

Hei,

Olen ollut työlomalla vakituisesta tehtävästäni 1.4.2018 alkaen. Työlomaa minulle on myönnetty 31.10.2020 asti toisen tehtävän hoitamisen vuoksi. Haluan nyt sanoa itseni irti vaikuisesta tehtävästä. Jatkan toisessa työssä 31.10.2020, jonka jälkeen siirryn uuteen tehtävään. Minkä ajankohdan ilmoitan irtisanomisilmoitukseen, kun en työskentele parhaillaan vakituisessa työssä? Laitankon esimerkiksi 16.5.2020, koska minulla on kuukauden irtisanomisaika?

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 vuotta sitten
Jenni Lahtinen
Kysytty

Jos sinulla on tarvetta kerätä kunnallisia työkokemuslisäkuukausia, irtisano palvelussuhteesi päättymään 31.10.2020, koska työkokemuslisää kertyy myös työvapaan aikana. Voit lähettää irtisanomisilmoituksen työnantajalle vaikka jo huomenna. Jos et tarvitse työkokemuslisäkuukausia, voit irtisanoa palvelussuhteesi päättymään milloin vain, kunhan toimitat irtisanomisilmoituksen työnantajalle ajoissa. Jos laitat päättymispäiväksi 16.5., niin ilmoituksen pitää olla perillä työnantajalla viimeistään 16.5.

E
Vastattu