Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

työkokemuslisä

Hei

 

Olisin kysellyt työkokemuslisien laskutavoista. Pitääkö työkokemusta kerryttävä aika olla yhtäjaksoisesti työssä oloa?

 

Itselläni on tilanne, että olen vuodesta 2008 tehnyt säännöllisen epäsäännöllisesti sijaisuuksia yhteen ja samaan paikkaan kunnasa, jossa olen työssä tälläkin hetkellä. Näiden vuosien välillä olen yhden kokonaisen vuoden ollut yksityisellä puolells työssä ja nyt yhtäjaksoisesti viime vuoden helmikuusta taas kunnalla. Kuitenkin vuosien 2008-2018 välillä tein eripituisia sijaisuuksia. Laskenko työkokemukseni laskemalla yhteen kaikki sijaisena toimivani toteutuneet työpäivät ja se on todellinen työkokemusaikani?

 

t. Teresa

 

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 11 kuukautta sitten
Teresa N
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kyllä. Lasketaan kaikkien oman kunnan työsuhteiden kaikki kalenteripäivät siis myös työsuhteen aikaiset vapaat ja viikonloput. Jo päivänkin pituinen sijaisuus kerryttää työkokemuslisää.

Muun työnantajan palvelussuhteista lasketaan samalla tavalla, mutta silloin kelpaavat vain ne, jotka olivat samalla ammattialalla tai joista nykyinen työnantaja katsoo olevan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä. Lisätietoja KVTES:n . luvun 12 §:ssä.

Työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi hyväksytään sama ajanjakso korkeintaan yhden kerran

EL
Vastattu