Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työntekijä

Kysyinkin jo peräkkäisistä työvuoroista yleistyöaika meillä . Vastattiin , mutta tarkentaisin vielä ...työnantaja voi teettää 3 viikossa jopa 11 päivän työputken kunhan on 6 päivää vapaata 3 viikossa ...päivätyö 

aihealueelle Työaika kuukausi sitten
Sarppa
Kysytty kuukausi sitten
Sarppa

Mene työvuorolistojesi kanssa työsuojeluvaltuutetun tai luottamusmiehen pakeille. Pyydä selvittämään, ovatko työvuorot ja lepoajat määräysten ja säännösten mukaisia, ja sitten tarpeen vaatiessa toimimaan asiantilan korjaamiseksi.

Työnantaja on vastuussa työntekijöiden turvallisuudesta. Työympäristön vaaratekijät voivat olla paitsi fyysisiä tai sosiaalisia niin myös psyykkisiä esim. kuormittavista työajoista johtuvia.

(https://www.kt.fi/henkilostojohtaminen/tyosuojelu)

Ohje
Vastattu kuukausi sitten
Ohje