Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Perusopetuksen lehtorin hinnoittelutunnus OVTES:ssa

OVTES:n palkkataulukossa perusopetuksen lehtorin hinnoittelutunnuksessa 40304005 mainitaan "perus-/lukio-opetusta antavan opettajan kelpoisuus tai aiempi vanhemman lehtorin kelpoisuus". Saako ylemmän korkeakoulututkinnon, pedagogiset opinnot ja 60 op opetettavan aineen (esim. matematiikka) opinnot suorittanut opettaja palkkansa tällä hinnoittelutunnuksella? Tällöinhän on kelpoinen perusopetuksen lehtoriksi, muttei lukion lehtorisi. Tuleeko tällöin em. hinnoittelutunnus vai jokin muu?

aihealueelle Palkka 5 viikkoa sitten
O
Kysytty 5 viikkoa sitten
O

Kyllä saa. Vinoviiva tuossa tarkoittaa tai. Pitää siis olla perusopetusta tai lukio-opetusta antavan opettajan kelpoisuus.

jompikumpi tai molemmat
Vastattu 5 viikkoa sitten
jompikumpi tai molemmat