Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Epätietoinen

Olen vakituisessa työsuhteessa kuntaan kokoaikaisena lähihoita/ohjaajana. Olen äänetön yhtiömies ky:ssä. 

Miten on voinko tehdä ky:n kautta samoja / tuottaa palveluita työnantajani asiakkaille? Olen tietoinen heidän palvelusuunnitelmista ym. asiakastiedoista.

aihealueelle Muu aihe 3 viikkoa sitten
Epätietoinen
Kysytty 3 viikkoa sitten
Epätietoinen

Jos olet työsuhteinen, voit pitää sivutointa tai harjoittaa liiketoimintaa ilmoittamatta siitä työnantajalle edellyttäen, että et käytä siihen työaikaa, et ryhdy kilpailevaan toimintaan, et käytä hyväksesi asiakasrekisteriä tai muita ammatti- ja liikesalaisuuksia, eikä työsopimuksessasi ole erikseen sovittu mitään sivutoimikieltoja.

Ennen kuin teet edes suunnitelmia, puhu jonkin tuntemasi luotettavan asiantuntijan kanssa. Sellainen löytynee kuntayhtymästä tai esim. ammattiliiton lakiosastolta.

tuntematon
Vastattu 3 viikkoa sitten
tuntematon