Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

vuosiloman kertyminen

kuinka paljon kertyy vuosilomapviä 1.8-31.12 2020 työsuhteessa kunnallisella päiväkodilla ja tuleeko ves-pv? 35 v työuraa,eli kaikki ikälisät on, 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 12 kuukautta sitten
veikka ahtiainen
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Vuosilomaa kertyy ko. ajalta kvtes:n vuosilomaluvun 5 §:n taulukon 3 mukaan 9 työpäivää. Työkokemuslisävuodet eivät vaikuta loman pituuteen. Työsuhde on liian lyhyt. 

Ves-päiviä annetaan kelpoisuusehdot täyttävälle päiväkodin johtajalle ja varhaiskavatuksen opettajalle ja erityisopettajalle. kvtes liite 5, 4 §.

Mikäli palvelussuhde ei ole kestänyt koko vuotta tai virantoimitus/työssäolo on ollut keskeytyneenä kyseisenä vuonna, annetaan yksi ylimääräinen vapaapäivä kutakin sellaista kahta lomanmääräytymiskuukautta kohti, johon sisältyy vähintään 14 työssäolo- tai vuosilomapäivää. Ylimääräisiä vapaapäiviä on kuitenkin vuodessa vain viisi. OAJ työelämäopas.

 

kati
Vastattu