Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lomapäivät 38

Hei,

olenko oikeutettu 38 lomapäivään, jos työkokemuslisäksi on laskettu aiempikin työkokemus kaupan alalta? Vai pitääkö olla kaupungilla töissä ennen kuin 15 vuotta lasketaan kun kyseessä lomat. Entä päivittyykö oikeus automaattisesti vai pitääkö se yleensä anoa erikseen kun 15 vuotta tulee täyteen? Kiitos.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 5 kuukautta sitten
S-85
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työkokemuslisävuodet voivat olla kertyneet muiltakin kuin kunnan palvelusvuosista. Jotta saa ensi kesänä 38 lomapäivää, niin 15 vuotta työkokemuslisäaikaa pitää täyttyä 31.3.2021 mennessä.

Jos työnantaja on hyväksynyt kaupan alan työkokemuksen työkokemuslisään oikeuttavaksi, niin ei tarvitse anoa, Jos niitä ei vielä ole hyväksytty, niin tee niin kuin KVTES:n pykälä neuvoo 

Muun kuin oman kunnan/kuntayhtymän palvelusta sekä yritystoiminnasta on esitettävä luotettava kirjallinen selvitys. Selvitys tulisi esittää kuukauden kuluessa palvelussuhteen alkamisesta. (KVTES II luku 12 § 2 mom.)

kati
Vastattu