Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Opintovapaa jatko-opintoihin

Hei!

voinko saada palkatonta opintovapaata virkasuhteesta kunnassa, kun aloitan tohtorikoulutettavana yliopistossa. Ala on ihan eri. Teen tutkimusta ohjattuna palkkasuhteessa yliopistoon ja suoritan tohtorikoulutuksen jatko-opintoja 60 op 3,5 vuoden sisällä. Työsuhde kestää 3,75 vuotta. 

ja olen aiemmin jo ollut opintovapaalla 1,5 vuotta mutta sen päättymisestä on yli 5 vuotta aikaa. Onko nyt käytössäni tavallaan uudet 2 vuotta 5 vuoden sisällä, vai enää puoli vuotta koskaan enää?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 3 kuukautta sitten
Helena
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ennen kuin haet mitään vapaata, kysy siltä henkilöltä, joka päättää kunnassanne opintovapaiden myöntämisestä. Kysy samalla kenelle ilmoitat sivutoimesta eli siitä, että teet työtä virkavapaan aikana. Jos meinaa tulla ongelmaa opintovapaan tai harkinnanvaraisen virkavapaan saamisessa, kysy neuvoa luottamusmieheltä tai liitosta tai opintovapaan osalta tyosuojelu.fi -> puhelinneuvonta.

 

Lei
Vastattu