Tervetuloa Kvtes.fi palveluun!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

suomi

Hei! Kysyisin paljonko minulle kertyy lomaa 30.3.21 mennessä kun olen aloittanut työt 11.1.2021 osastonsihteerinä ja aikaisempaa työkokemusta minulla on osastonsihteerinä 16 vuotta? Montako päivää on siis lomaoikeus tammikuu-maaliskuu välisenä aikana? Toivottavasti joku vastaa, sillä luulen että lomani on laskettu väärin. En ole myöskään saanut vielä kokemuslisää joka vaikuttanee loman pituuteen. Voi mennä kuulemma 6kk. Olen saanut tiedon että lomaa kertyisi 5 päivää. Tammikuussa oli TYÖpäiviä 15, ja 21 päivää kerkisi työsuhde kestää eli käsittääkseni lomaa kertyy tammikuultakin. KVTES

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat vuosi sitten
Riitta
Kysytty

Vuosilomasi pituus tänä vuonna määräytyy KVTES:n vuosilomaluvun 5 §:n taulukon no. 3 mukaan. Työkokemuslisävuodet eivät vaikuta vielä, koska et ehdi olla lomanmääräytymisvuoden loppuun 31.3.2021 mennessä nykyisen työnantajan palveluksessa kuutta kuukautta. Vuosilomaa kertyy tammi - maaliskuulta 5 vyöpäivää (= viikko)

https://www.kt.fi/sopimukset/kvtes/2020-2021/luku-4-vuosiloma

 

Kati
Vastattu