Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Hallintoassistentti

Hei,

 

kysymykseeni koskee etätyössä työaikaa, kun yhteys ei toimi. Vpn-yhteys on poikki koko kaupungissa. Esihenkilö ilmoitti että otamme saldona tuon ajan kun yhteys ei toimi. Syy ei ole meissä työntekijöistä. Voiko työnantaja velvoittaa vähentämään ajan saloista tai tekemään sen ajan lisätyötä. Kyseessä on sulkuaika valtioneuvoston päätöksellä kolmen viikon ajan. Toimistolle maan me emme voi mennä.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 8 kuukautta sitten
Sisko Vesa
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Etätyötä koskevat ohjeet ja määräykset ovat paikallisia. Se, onko menettely kunnassa vahvistettujen ohjeiden mukaista, selviää ottamalla yhteyttä luottamusmiehiin. Jos et itse kuulu mihinkään ammattiliittoon, pyydä jotain järjestäytynyttä kohtalotoveria soittamaan luottamusmiehellensä tai kysy työsuojeluvaltuutetulta. 

Lumi
Vastattu