Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Alkuperäisen etunimien järjestyksen merkitys aiemmissa työtodistuksissa, kun ns. puhuttelunimi säilyy samana

Miten on aiempien työtodistusten osalta asianlaita, mikäli työnhakija on vaihtanut työsuhteiden välillä etunimeään siten, että kuitenkaan ns. puhuttelunimi ei ole muuttunut mitenkään? Esim. jos virallinen kokonimi on ensin ollut esim. Maria MAIJA Meikäläinen, mutta hlö on sittemmin vaihtanut puhuttelunimensä ensimmäiseksi, esim. MAIJA Maria Meikäläiseksi, jolloin puhuttelunimi on edelleen pysynyt samana, mutta hlö on vain vaihtanut ristimänimiensä järjestyksen käänteiseksi? Niin tarvitaanko tällaisessa tapauksessa esim. työhaastattelua varten jonkinlaista virallista dokumenttia asiasta, että ristimänimien järjestys on muuttunut?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Sopimukset 8 kuukautta sitten
Katariina Anttila
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Kun puhuttelunimi ei ole vaihtunut, niin mitä merkitystä etunimien järjestyksellä on työhaastattelun kannalta? Minun mielestä ei mitään. Jos asia sattuisi tulemaan puheeksi, niin kerrot, että olet vaihtanut järjestystä.

Työtodistuksissa on henkilötunnus. Se kertoo, kenen työtodistuksia ne ovat, vaikka puhuttelu- tai sukunimi olisi vaihtunut.

Kolme
Vastattu