Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

15 vuoden palveluksen määrävuosilisän poistuminen

Hei, milloin 90-luvulla poistui 15-vuotismäärävuosilisä? Mikä oli tarkalleen päivämäärä jolloin piti 15 vuotta olla palvelusta täynnä, jotta sai vielä tämän määrävuotislisän?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka kuukausi sitten
Tuuli
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ohessa ote KT:n yleiskirjeestä 3/2000

 Määrävuosilisä

Vuoden 1995 kokemuslisäuudistuksen siirtymämääräyksiin liittyvä määrävuosilisä maksetaan edelleen viranhaltijalle/työntekijälle, joka on ollut 31.12.1999 kunnan/kuntayhtymän palveluksessa ja jolla tuolloin on ollut oikeus määrävuosilisään. Määrävuosilisä maksetaan entisen suuruisena niin kauan kuin palvelussuhde jatkuu keskeytymättä, ellei työajan muutoksesta muuta aiheudu (Palkkausluvun 10 §). Oikeutta määrävuosilisään ei synny enää 31.12.1999 jälkeen.

 Tämän jälkeen työkokemukseen perustuvia lisiä on muutettu vuosina 2004 ja 2012, mutta määrävuosilisän maksaminen on säilynyt ennallaan. (KT yleiskirje 1/2004 ja  37/2011)

Katso KVTES II luku 5 §:n pöytäkirjamerkintä

Tyyne
Vastattu