Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Arkipyhän jälkeen

Virastomme oli kiinni mm. vapun jälkeisenä perjantaina 2.5. ja helatorstain jälkeen 30.5. Kyseiset "lisävapaat" lähtee kertyneistä lomapäivistä. Olisin toki töihin voinut tulla mutta tehtäväni on asiakaspalvelu julkishallinnollisella puolella niin eipä niitä suljettuna ollessa juuri käy. Onko tämmöinen normaali käytäntö? Ja tietysti pakotetut vapaat on vielä palkattomia, vai kuinka?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
möh
Kysytty 6 vuotta sitten
möh
Sinun pitää kysyä asiasta luottamusmiehiltä, sillä tällainen pakkoloma on sellainen säästöerikoisuus, että siitä on pitänyt neuvotella henkilöstön edustajien kanssa, jos aiotaan viedä palkka pois ko. päiviltä tai ottaa ne lomapäivistä. Sinänsä on mahdollista vahvistaa teille, joille ei ole osoittaa töitä ko. päiviksi, työvuoroluettelo viikkoa pidemmäksi jaksoksi niin, että ko. päivän tunnit sijoitetaan muihin päiviin. KVTES:ssa yleis- ja toimistotyöajassa työpäivän pituus voi olla enintään 9 tuntia. Mutta siis ota yhteyttä ammattiliittosi jäseniä edustavaan luottamusmieheen.
Mutu
Vastattu 6 vuotta sitten
Mutu