Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

vuosiloman määräytyminen ammatillisen kuntoutuksen ajalta

Voin tehdä työtä enintään puolet (saada palkkaa puolet) tulevan ajan ansioista, jotta saan kuntoutusrahan täytenä ammatillisen kuntoutuksen ajalta. (tulevan ajan ansiot lasketaan kuntoutuksen hakemisvuotta edeltäneiden viiden kalenterivuoden aikaisista työansioista). Käsittääkseni tämä tarkoittaa käytännössä max. 50% työaikaa. Ammatillinen kuntoutus kestää 3 vuotta ja alkaa elokuussa 2014. 1.Kuinka paljon minulle kertyy vuosilomaa tältä ajalta? 2. Miten lomaraha pienenee kun työaika vähenee?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 10 vuotta sitten
opiskelu ja työ
Kysytty

Vuosilomaa kertyy jokaiselta lomanmääräytymiskuukaudelta eli sellaiselta kuukaudelta, jossa on vähintään 14 työpäivää tai 35 työtuntia. Lomaraha lasketaan heinäkuun palkasta ja koska se on osa-aikatyön palkka, niin se on sama prosentti kokoaikaisen lomarahasta kuin palkkasikin. Tuossa sivun alareunassa on linkkki KVTES-kirjaan.Sen vuosilomaluvusta voit lukea lomanmääräytymiskuukausista, osa-aikaisen vuosilomasta ja lomarahasta tarkemmin. Jos et jaksa lukea, niin kysy luotettavammasta tietolähteestä esim. luottamusmieheltä tai palkanlaskijalta.
mp
Vastattu