Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, myös se näkyy kaikille (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

vuosiloman määräytyminen ammatillisen kuntoutuksen ajalta

Voin tehdä työtä enintään puolet (saada palkkaa puolet) tulevan ajan ansioista, jotta saan kuntoutusrahan täytenä ammatillisen kuntoutuksen ajalta. (tulevan ajan ansiot lasketaan kuntoutuksen hakemisvuotta edeltäneiden viiden kalenterivuoden aikaisista työansioista). Käsittääkseni tämä tarkoittaa käytännössä max. 50% työaikaa. Ammatillinen kuntoutus kestää 3 vuotta ja alkaa elokuussa 2014. 1.Kuinka paljon minulle kertyy vuosilomaa tältä ajalta? 2. Miten lomaraha pienenee kun työaika vähenee?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
opiskelu ja työ
Kysytty 6 vuotta sitten
opiskelu ja työ
Vuosilomaa kertyy jokaiselta lomanmääräytymiskuukaudelta eli sellaiselta kuukaudelta, jossa on vähintään 14 työpäivää tai 35 työtuntia. Lomaraha lasketaan heinäkuun palkasta ja koska se on osa-aikatyön palkka, niin se on sama prosentti kokoaikaisen lomarahasta kuin palkkasikin. Tuossa sivun alareunassa on linkkki KVTES-kirjaan.Sen vuosilomaluvusta voit lukea lomanmääräytymiskuukausista, osa-aikaisen vuosilomasta ja lomarahasta tarkemmin. Jos et jaksa lukea, niin kysy luotettavammasta tietolähteestä esim. luottamusmieheltä tai palkanlaskijalta.
mp
Vastattu 6 vuotta sitten
mp