Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Päivät

 Hei!

Olen päiväkodissa varhaiskasvatuksen opettajana. Minulla on varhaiskasvatuksen kandiaatin tutkinto kesken, mutta työsopimuksen mukaan olen ''pätevä'', sillä minulta ei ole miinustettu epäpätevyys prosentteja. Teen siis myös vasut yksin. Kysyisinkin, onko tosi että en ole oikeutettu VES- päiviin, vain koska minulla ei ole tutkintoa?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 5 viikkoa sitten
Henna
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Tehtäväkohtainen palkka määräytyy tehtävien vaativuuden perusteella. Siihen ei voi tehdä epäpätevyysalennusta puuttuvan koulutuksen perusteella, jos työtehtävien vaativuus on samanlainen kuin kelpoisilla.

Epäpätevyysalennuksen puuttuminen ei tee sinusta kelpoista, eikä tuota oikeutta VES-päiviin. Ne kuuluvat kelpoisuusehdot täyttäville varhaiskasvauksen opettajille, joiden työsuhteen ehdoista on sovittu OVTES:n liitteessä G. 

k
Vastattu