Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Lähäri

Mikä on paras aika irtisanoutua vakituisesta työstä ? Niin että ei menetä rahallisesti mitään mitä kuuluisi työantajan maksaa . Täysi lomaoikeus 38 pvä.

Kysymyksen lähetti aihealueelle Muu aihe 2 vuotta sitten
Oili Rantanen
Kysytty

Minun mielestä ihan sama milloin irtisanoutuu, kunhan noudattaa irtisanomisaikaa. Jos jättää irtisanomisajan noudattamatta, niin menettää lomarahoja. 

Jos irtisanoutuu ennen kuin kaikki 31.3.21 mennessä ansaitut lomat on pidetty, niin työnantajalla on voi olla mahdollisuus määrätä niitä lomapäiviä pidettäväksi ennen työsuhteen päättymistä. Työnantajan on ilmoitettava loman ajankohta vähintään 2 viikkoa ennen loman alkua. Elikkä lomapäivät voivat alkaa vasta 2 viikon kuluttua siitä, kun työnantaja on saanut irtisanomisilmoituksen. Jos työntekijä haluaa pitää ansaittuja vuosilomapäiviä lomana ennen työsuhteen päättymistä, niin siitä pitää saada sovittua työnantajan kanssa. Pitämättä jäävistä lomapäivistä maksetaan lomakorvaus.

 

Mutu
Vastattu