Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

tilapäinen hoitovapaa

Jos työntekijä on kotona sairaan lapsen kanssa niin, että esim. ensin on isä 2 päivää ja sitten äiti 3 päivää, niin milloin täyttyy oikeus palkalliseen kolmeen peräkkäiseen kalenteriapäivään? Onko molemmilla vanhemmilla oikeus saada palkallista hoitovapaata 3 päivää vai lasketaanko lapsen sairaspäivät yhteen?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
miten on?
Kysytty 6 vuotta sitten
miten on?
Tilapäisellä hoitovapaalla kolme peräkkäistä kalenteripäivää lapsen sairastumisesta lukien on palkallisia. Äidin ensimmäinen hoitopäivä oli kolmas kalenteripäivä, joten äidin toinen ja kolmas hoitopäivä ovat palkattomia. Jos et luota yllä olevaan vastaukseen, kysy luottamusmieheltäsi. Hän on jäsenetusi, josta olet maksanut.
unna
Vastattu 6 vuotta sitten
unna