Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Milloin lomapäivät kasvavat?

Olen ollut Oulu kaupungilla vakituiseen töissä 6.6.2012. Miten lomapäivät "kasvavat" tällähetkellä minulla 28 lomapäivää.Kuinka paljon lomapäiviä voi saa? miten nämä määräytyvät? Miten kokemuslisät määräytyvät ? 5v = 3% 10v = 8% 15v = ?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
lomat/kokemuslisät
Kysytty 6 vuotta sitten
lomat/kokemuslisät
Sitten kun saat 10 työkokemuslisävuotta, saat 12 lomanmääräytymiskuukaudesta 30 päivän loman ja 15 vuoden täytyttyä 38 päivän loman. KVTES 2 luku 12 § 1 mom. Työkokemuksen perusteella maksettava työkokemuslisä on 3 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun viranhaltija/työntekijä on ollut vähintään 5 vuotta, ja 8 % tehtäväkohtaisesta palkasta, kun viranhaltija/työntekijä on ollut vähintään 10 vuotta 1 virka-/työsuhteessa asianomaiseen kuntaan/kuntayhtymään, 2 muun työnantajan palveluksessa virka-/työsuhteessa tehtävässä, josta on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä tai 3 yritystoiminnassa muussa kuin virka-/työsuhteisessa tehtävässä, josta on olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissä, enintään yhteensä 5 vuotta. Edellä mainitusta ajasta vähennetään lakossa oloaika ja muu luvaton poissaoloaika. … Työkokemuslisästä voit lukea linkissä olevasta Toimiva palkkaus on kaikkien etu -oppaasta
wellu
Vastattu 6 vuotta sitten
wellu