Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työkokemuslisän laskeminen

Hei,

Työkokemusvuosiani tarkistetaan mahdollisen lisän vuoksi. Miten työkokemus lasketaan määräaikaisessa tuntityössä? Ts. olen ollut esim. ajanjakson 26.3.-12.5.2011 töissä ja tänä aikana tehnyt yht. 70h töitä (työpäivien pituus vaihdellen 4-8h, ei säännöllistä työtä joka päivä vaan vaihdellen päiviä jolloin on töitä ja päiviä jolloin ei ole).  Vaikuttaako työpäivän pituus ja se, kuinka monta päivää viikossa töitä on ollut tässä jollain tavalla kokemuksen kertymiseen? Olen erityistyöntekijä esh:ssa.

 

Kiitos!

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka vuosi sitten
Pohtija
Kysytty

Palvelusaika lasketaan palvelussuhteen ensimmäisestä päivästä viimeiseen. Kaikki kalenteripäivät lasketaan. Osa-aikaisuus tai työpäivän pituus ei vaikuta.

 

Jos työsuhde oli voimassa 26.3.-12.5.2011, niin siinä on 6+30+12=48 päivää. Jos olit silloin nykyisen kunnan/kuntayhtymän palveluksessa, niin se hyväksytään työkokemuslisään oikeuttavaksi ajaksi riippumatta tehtävän sisällöstä tai osa-aikaisuudesta.

 

Jos olit silloin toisen työantajan palveluksessa, niin aika hyväksytään nykyisessä kunnassa/kuntayhtymässä työkokemuslisään oikeuttavaksi, jos olit samalla ammattialalla tai silloisista tehtävistä on nykyisen työnantajan harkinnan mukaan olennaista hyötyä nykyisissä tehtävissäsi. Tässäkään tapauksessa ei edellytetä päätoimisuutta, mutta "Olennaista hyötyä harkittaessa työajalla ja palvelussuhteen kestolla voi olla merkitystä." sanoo KVTES-palkkausjärjestelmäopas s 55

Ella
Vastattu