Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Epäpätevän luokanopettajan palkka

 Hei!

Mikä pitäisi olla palkkaus, jos tekee luokanopettajan työtä (päätoiminen tuntiopettaja tai luokanopettaja) lukukauden tai lukuvuoden kestävissä sijaisuuksissa ja opetusvelvollisuus on 24 h/vko? Minulla on ylempi korkeakoulututkinto (MMM), mutta ei opettajan pedagogisia opintoja. Kuntaluokka II kyseessä. Viimeiset kaksi vuotta palkkauksen peruste on ollut taulukosta kohdasta: 4 03 04 03 3 Luokanopettaja/muu kuin edellä mainittu 2 075,45 (I kl) 2 056,79 (II kl). Pitääkö tämä paikkaansa, että tuon mukaan maksetaan palkka, jos on ylempi korkeakoulututkinto?

 

 

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 12 kuukautta sitten
Ihmettelevä
Kysytty

OVTES osio B, liite 1, 4 §:n mukaan luokanopettajan viranhaltijan hinnoittelutunnus kun opettajalla on korkeakoulututkinto tai lastentarhanopettajan tutkinto mutta ei kelpoisuutta on 4 03 04 09 8. Peruspalkka ennen juuri sovittuja korotuksia II kl on 2155,84

 OVTES osio B, liite 1, 27 §:n 1 momentin mukaan vuosiluokkien 1-6 tuntiopettajan hinnoittelutunnus on 4 03 07 09 9 silloin, kun tuntiopettajalla on korkeakoulututkinto tai lastentarhanopettajan tutkinto, mutta ei kelpoisuutta. Peruspalkka II kl 2155,84

 Palkka- ja hinnoittelutunnustaulukoissa esiintyvässä  Korkeakoulututkinto/lastentarhanopettajan tutkinto -merkinnässä vinoviiva tarkoittaa tai.

 Luokanopetushommissa  peruspalkka on sama kaikilla korkeakoulututkinnoilla silloin, kun kelpoisuus puuttuu.

vino
Vastattu