Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kerhonohjaajan kertapalkkio

Löytyykö KVTES:tä mistä kohtaa mainintaa, paljonko esimerkiksi kerhonohjaaja voi saada kerhonohjauksesta palkkaa? Jos esimerkiksi siis kerhoa pidetään 1/krt viikko. Ei kyse siis kk palkasta.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
minä
Kysytty 6 vuotta sitten
minä
Kerho-ohjaajan ym. (kerhoapulainen, kerhohuoneen valvoja, kerhonhoitaja) peruspalkka on 1 637,41. Tuntipalkka saadaan jakamalla luvulla 163. Siitä tulee 10,05 Koulun aamu- tai iltapäivätoiminnan ohjaajalle maksettaneen enemmän samoin niistä koulun kerhotunneista, joita opettajat yleensä pitävät.
tenni
Vastattu 6 vuotta sitten
tenni

Kuukausipakkainen kerho-ohjaaja ei varmaankaan pidä kerhoja 38 tuntia 15 minuuttia viikossa, vaan hän voi työaikanaan suunnitella kerhotuntinsa ja hankkia materiaalit ym. Jos käy pitämässä tunnin kerhoa, niin siinä ei ole yhtään aikaa suunnitella ja hankkia tarvikkeita ym. mitä pitää tehdä etukäteen, että kerhotunti olisi onnistunut. Tästä seuraa, että kerho-ohjaajalle pitäisi maksaa yhden tunnin pitämisestä enemmän kuin tunnin palkka tai sitten kerhotuokion pitää olla lyhyempi kuin 60 minuuttia. En tiedä sen enempää 1 tunti viikossa työtä tekevän kerho-ohjaajan työstä. Minusta vaan on väärin, jos kerhotunti pitää suunnitella ilman palkkaa.
jenny
Vastattu 6 vuotta sitten
jenny

Minustakin on väärin, jos kerhotunti pitäisi suunnitelma ilman palkkaa. Minua vain jäi vaivaamaan, kun haettavana oli ohjaaja kerhoon, mikä kokoontuu kerran viikossa, kesto kerrallaan n. 2 tuntia. Palkkaus kvtes:n mukaan. Kerho kestää koko kevätlukukauden. Ei mikään rahakas homma vaan enempi kai kokemusta voisi saada.
minä
Vastattu 6 vuotta sitten
minä

Osaisiko joku laittaa linkin, jossa näistä asioista puhutaan? Googlettelin, niin monet vastaavissa kerhoissa saavat siis kerhopalkkion...
minä
Vastattu 6 vuotta sitten
minä

En tiedä kerho-ohjaajien palkoista mitään, mutta jos ilmoituksessa on yhteystiedot, niin varmimmin saisi palkan selville, kun kysyy sitä samalla, kun kyselee tarkempia tietoja ko. kerhosta Luulisin, että kunnan kerho-ohjaajien ammattiliittoja ovat JHL tai Jyty. Sieltä kannattaa kysyä. Tuskin lyövät luuria korvaan, vaikka ei olisikaan jäsen varsinkin, jos kysyy samalla, kelpaako jäseneksi niin pienellä tuntimäärällä.
jokuvaan
Vastattu 6 vuotta sitten
jokuvaan