Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

jo hankittujen kokemuslisien vaikutus sivutoimisen tuntiopettajan palkkaan

Minulla on kaikki 20vuoden kokemuslisät open työstä. Jatkan eläkkeellä sivutoimisena tuntiopena 6h /vk. otetaanko kokemuslisät huomioon tuntiplakan laskemisessa?

Kysymyksen lähetti aihealueelle Palkka 4 kuukautta sitten
eläkeope
Kysytty

Lainaus: Sivutoimisen tuntiopettajan tuntipalkkio saadaan kertomalla kertatuntipalkkio (yhden ylitunnin hinta) peruskoulussa luvulla 0,94 ja lukiossa ja aikuislukiossa luvulla 0,96 (kunnan opettajat). Yksityisissä kouluissa kerroin on 0,897. Kertoimen selittää se, ettei sivutoimisen tuntiopettajan työaikaan kuulu ys-aika ja vesot/tesot. https://www.oaj.fi/ajankohtaista/julkaisut/2023/tyoaika-ja-palkkaus--jasenen-sopimusopas (lataa ja lue oppaasta sivutoimista tuntiopettajaa koskeva osuus, niin et ylläty syksyllä)

Koska sivutoimisen tuntiopettajan tuntipalkkio lasketaan päätoimisen opettajan ylituntipalkkiosta, niin vuosisidonnainen lisä ei ole laskuissa mukana.

Lainasin
Vastattu