Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

1,5 v sairasloma, lomanmääräytyminen

Sairastuin elokuussa 2012 tapaturmaisesti ja töihin pystyin vasta vuoden 2014 toukokuussa. Miten loman kertyminen tapahtuu ajalta 1.1.-31.3.2013 ja 1.4.2013-1.4.2014. Oma käsitykseni on, ettei ainakaan 1.4.2013 eteenpäin lomia kertyisi. Olenko oikeassa?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
missä mennään
Kysytty 6 vuotta sitten
missä mennään
Sinulle kertyi vuosilomaa koko siltä ajalta, jolla sinulla oli tai olisi ollut ehdoton oikeus sairausajan palkkaan. Työtapaturmassa se on muistaakseni 240 kalenteripäivää. Mutta kai tiedät itse milloin sinulta loppui oikeus palkkaan. Pykälät löytyvät KVTES:sta vuosilomaluvun työssäolon veroista aikaa koskevasta pykälästä ja virkavapaaluvun työtapaturmaa koskevasta pykälästä. Jos olet tullut liittyneeksi ammattiliittoon, niin ammattiliittosi jäseniä edustava luottamusmies kertoo, miten asia on. Jos et ole liittynyt, etkä ole saanut lomapäiviä ajalta 1.4.2013-31.3.2014, niin kysy esimieheltäsi, miksi ja mieti sitten, onko vastaus oikein.
kuuton yö
Vastattu 6 vuotta sitten
kuuton yö