Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

opetusruokailu esikouluryhmässä

aloitan esiopettajana päiväkotiryhmässä alennetulla työajalla (5h/pv). Kuuluuko minulle luontoisetu ruokailuun, koska lounaalla on läsnäolon velvoite? Olen lastentarhanopettaja vakituisessa työsuhteessa kaupunkiin.
aihealueelle Sopimukset 6 vuotta sitten
Paula Tuulari
Kysytty 6 vuotta sitten
Paula Tuulari
Jos sinut määrätään valvojaksi tms. ,niin sitten KVTES VI luku 4 § 2 mom. Mikäli viranhaltija/työntekijä koulussa, päiväkodissa taikka lastenhuoltolaitoksessa, sairaalassa tai muussa hoitolaitoksessa työvuorossa ollessaan määrätään osallistumaan valvojana tai ohjaajana ruokailuun ns. esimerkkiruokailijana, ei ateriasta tällöin peritä korvausta. Soveltamisohje Jollei ateriasta peritä korvausta, se katsotaan verotettavaksi luontoiseduksi
Lukija
Vastattu 6 vuotta sitten
Lukija