Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Minkä verran lastentarhanopettajan peruspalkka nousi 1.7.2014?

Opettajalehdessä oli pieni artikkeli, jossa puhuttiin 75€ korotuksesta/kk. Edellistä palkkataulukkoa tarkastaessani korotus näyttäisi olevan vain 20€/kk.
aihealueelle Palkka 6 vuotta sitten
Marja
Kysytty 6 vuotta sitten
Marja
Palkantarkistus 1.7.2014 Viranhaltijan ja työntekijän tehtäväkohtaista palkkaa tai siihen rinnastettavaa kuukausipalkkaa korotetaan 1.7.2014 lukien yleiskorotuksella. Korotuksen suuruus on 20 euroa.   Osa-aikatyössä tehtäväkohtaisen palkan korotus on samassa suhteessa alempi kuin viranhaltijan ja työntekijän työaika on virka- tai työehtosopimuksen mukaista täyttä säännöllistä työaikaa lyhyempi.   Palkkausluvun 11 §:n mukaista henkilökohtaista lisää korotetaan 0,88 prosentilla. www.kt.fi
20 e
Vastattu 6 vuotta sitten
20 e