Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

lyhennetty työviikko, lomat?

Aloitin tekemään lyhennettyä työviikkoa (4pv/vk). Teen vuorotyötä eli vapaa päivä ei välttämättä ole aina sama päivä viikossa. Miten lyhennys päivä vaikuttaa lomiin. Esimerkiksi jos on lomalla vaikka viikon voiko ilmoittaa lomapäiviksi ti-pe ja olla maanantain lyhennetyllä. Eli silloin menisi vain 4 lomapäivää?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
Työläinen
Kysytty 6 vuotta sitten
Työläinen
Siinä taitaa kulua 5 lomapäivää. Lue KVTES:n vuosilomaluvun 6 §:stä. Siinä kerrotaan, miten osa-aikatyöntekijän vuosiloma kuluu. 2 mom. koskee jaksotyötä ja 3 mom. muuta. Helpoimmalla pääset, kun kysyt asiaa esimieheltäsi. Jos vastaus ei miellytä, tarkista luottamusmieheltä, onko esimies oikeassa.
Päivää
Vastattu 6 vuotta sitten
Päivää