Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työasioiden hoitaminen työmatkalla?

Joudun toisinaan käymään ennen töihinmenoa hakemassa tavaraa työnantajani toisesta toimipaikasta. Onko työmatkani täten luettavissa kuuluvaksi työaikaan? Nämä käynnit ovat ns. "epäsäännöllisen säännöllisiä" ja johtuvat lähinnä siitä, että ko. toimipaikasta on unohdettu toimittaa kyseiset tavarat silloin kun niiden olisi oikeasti pitänyt saapua.
aihealueelle Matkat 6 vuotta sitten
tietämätön
Kysytty 6 vuotta sitten
tietämätön
Olen sitä mieltä, että työaikasi alkaa siitä, kun olet perillä siellä toisessa toimipisteessä hakemassa sitä tavaraa. Matka sinne pitää korvata, siltä osin kuin se on pitempi kuin kotoasi tavalliseen toimipaikkaasi. Lisäksi pitää tietysti korvata toimipaikkojem välinen matka. Jos olet aikoinaan ryhtynyt omatoimisesti kuljettamaan tavaroita työmatkallasi sopimatta mistään korvauksista esimiehesi kanssa, niin nyt on korkea aika ottaa korvaukset puheeksi tai lopettaa tavaroiden kuljettaminen omana vapaa-aikana. Kannattaisi puhua luottamusmiehen kanssa ennen kuin menee esittämään esimiehelle muutoksia vakiintuneeseen käytäntöön.
Ilta
Vastattu 6 vuotta sitten
Ilta