Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Työaika

Hei, olen Espoon kaupungilla töissä ja meidän johtaja nyt sanoi meille että kenenkään työpäivän pituus ei voi mennä yli yhdeksän tunnin. Meillä on kuitenkin työilta tänään joten kaikkien työpäivät pitenee. Johtaja sanoi että listoihin ei voi suunnitella tälle päivälle yli yhdeksän tunnin päivää vaikka suunnittelisi sen sen niin että huomenna ottaisi pois tänään kertyneet ylityöt. Eikö meillä kuitenin ole kuuden tunnin tasoitusaika jona aikana kertyneet ylityöt tulee ottaa pois. Vai pitääkö paikkansa että kenenkään työpäivää ei tule suunnitella ylio yheksän tuntiseksi? Se tarkoittaa silloin sitä että meillä on ryhmässä koko ajan kaksi aikuista ainoastaan töissä ja lapset ovat kuitenkin kaikki paikalla..
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 8 vuotta sitten
Kjh87
Kysytty

Tehyllä on hyviä juttuja päiväkodin työajasta. Lue linkeistä ja kysy luottamusmieheltä tarkemmin. Yleistyöaika KVTES työaikaluku 7 §
lukija
Vastattu