Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

ves-kaavakkeen katoaminen

Johtaja, edellinen johtaja tai varajohtaja on kadottanut ves-seurantalomakkeeni. Nyt esimies on sanonut minulle, että mahdolllisesti menetän ves-vapaani, koska ko. dokumentti ei ole tallella. Korostan, että ves-seurantalomakkeet on aina säilytetty päiväkodin toimistossa mapissa. Vanhat seurantalomakkeeni ovat kyllä tallessa, mutta uusin puuttuu. Kysyn siis: Voiko työntekijä menettää ansaitsemansa ves-vapaaat esimiehen huolimattomuuden vuoksi?
aihealueelle Sopimukset 6 vuotta sitten
sisilisko
Kysytty 6 vuotta sitten
sisilisko
Ei voi. Eikös lastentarhanopettajan pidetyt ves-vapaapäivät pitäisi näkyä työvuoroluetteloissa? Kai teillä ne on tallella. Pitämättömät päivät määräytyvät täysien lomanmääräytymiskuukausien mukaan. Ne on tiedossa sillä, joka pitää kirjaa vuosilomien kertymisestä. Jos olet liittynyt ammattiliittoon, ota yhteyttä luottamusmieheen.
Ei
Vastattu 6 vuotta sitten
Ei