Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kertyykö kokemusvuosilisää?

Olen ollut työssä eri kunnallisella työnantajalla. Siirtyykö kokemusvuosilisät myös nykyiselle työnantajalle vaikka työni on aivan erilaista.
aihealueelle Sopimukset 6 vuotta sitten
lähihoitaja
Kysytty 6 vuotta sitten
lähihoitaja
Kokemuslisät eivät siirry kunnalta toiselle. Uusi kunta tekee oman päätöksen. Muiden työnantajien (myös muun kunnan) töistä kertyy kokemuslisään oikeuttavaa aikaa siinä tapauksessa, että nykyinen työnantaja katsoo, että aikaisemmista töistä on olennaista hyötyä nykyisessä tehtävässäsi.
uppi
Vastattu 6 vuotta sitten
uppi

Lisän nimi on nykyään työkokemuslisä. KVTES Luku II 12 §. Siitä voi lukea lisää KVTES-palkkausjäjestemäoppaasta http://www.akavanerityisalat.fi/files/1025/toimiva_palkkaus.pdf
työkokemuslisä
Vastattu 6 vuotta sitten
työkokemuslisä