Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

opintovapaa

Voiko vakituinen koulunkäyntiavustaja hakea opintovapaata kahdeksi lukuvuodeksi päättääkseen yliopisto-opintonsa? Miten vuosilomat tällöin menevät ja palaako avustaja töihin kesän ajaksi lukuvuosien välillä ja opintojen päätyttyä jatkaen koko seuraavan vuoden pitäen ne lomat jotka työssäolo aikana kertyy?
aihealueelle Lomat ja vapaat 6 vuotta sitten
kiki
Kysytty 6 vuotta sitten
kiki
Voit hakea opintovapaata, jos päätoiminen palvelussuhteesi on kestänyt vähintään vuoden. Jos et tee kesällä mitään opintoja, niin käsittääkseni et voi olla silloin opintovapaalla vaan olet kesän töissä ja vuosilomalla ja jatkat opintoja taas syksyllä eli haet opintovapaan useammassa jaksossa. Jos opiskelet yhtäjaksoisesti myös kesäajat, niin työnantaja keskeyttää opintovapaasi vuosiloman ajaksi ja maksaa lomapalkan. Puhu esimiehesi ja/tai viraston/kunnan opintovapaista tietävän henkilöstöhenkilön tai luottamusmiehesi kanssa ennen kuin teet opintovapaahakemuksen.
akila
Vastattu 6 vuotta sitten
akila