Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Tutkimukset

Syöpäkontrolli kerran vuodessa(tutkimukset+lääkärinvastaanotto).Onko oikein,että niihin päiviin pitää hakea palkatonta työvapaata 2 pv,koska sanottu,että vain työterveyslääkärin määräämiin tutkimuksiin saa mennä työajalla?Matkoihin menee 4 tuntia per kerta.
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 7 vuotta sitten
Eka kerta tulossa
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Ei se tietenkään ole sinun kannalta katsoen hyvä asia. Mutta ainakin meidän kunnassa raja on vedetty siihen, että kontrollikäynnit ja ueamman päivän pituiset tutkimukset menee omalla ajalla. Niihin voi käyttää myös vuosilomapäiviä tai kertyneitä vapaita. Meillä on tästä kvtes:n työaikaluvun pykälästä kuntakohtainen ohje, joka on tarkempi kuin alla olevaKuntatyönantajien ohje. Teilläkin voi olla oma ohje. Pyydä nähdä se. Muunkin kuin työterveyslääkärin lähete pitää kelvata sellaisiin tutkimuksiin, joita tarkoitetaan alla olevan ohjeen kohdassa 5.
mp
Vastattu