Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

sunnuntailisien maksu aikana sairaslomalla..

Voiko esimies jaksotyössä edellisen jakson sunnuntai lisät, josta osa on luvattu pitää vapaana.. laittaa maksuun aikana, kun työntekijä on joutunut äkillisesti sairaslomalle ja upottaa sunnuntai lisistä syntynyt lisät äkilliseen sairaslomaan tunteina. Eli kun työntekijä meneet takaisin töihin ei sunnutai lisiä enään ole, eikä niitä ole maksettu palkassakaan. käytössä on titania. Työntekijä on allekirjoittanut titania tuntilistan , jossa lisät näkyy, mutta esimies on tehnyt uuden listauksen, joka on mennyt palkanmaksuun ilman työntekijän allekirjoitusta. Kysymyksessä 31.45 h sunnutaitöitä
aihealueelle Muu aihe 6 vuotta sitten
Elli
Kysytty 6 vuotta sitten
Elli
Minun mielestä vain ylityön vapaa-aikakorvaukset siirtyvät sairausloman alta. Muut työvuorolistassa olevat vapaa-aikakorvaukset eivät siirry. Sinun kannattaisi ensin puhua esimiehen kanssa. Jos esimiehen vastaus ei tyydytä, niin kannattaa kysyä sellaiselta, joka tietää, että vastaus on varmasti oikein esim. luottamusmieheltä tai liiton toimistosta.
Pilvi
Vastattu 6 vuotta sitten
Pilvi