Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Virantoimitusmatka vai virkamatka?

Työsopimuksessani lukee että noudatetaan KTVES:iä. Teen kuukausittain monta matkaa sovitusti toiselle paikkakunnalle työn puitteissa, eli matkustaminen kuuluu toimenkuvaani. Ovatko työmatkat siis virkamatkoja vai virantoimitusmatkoja? Työnantaja ei laske työaikaa matkustaessani toiselle paikkakunnalle. Viikossa kuluu keskimäärin 8 tuntia työmatkoihin työpaikaltani työkohteeseen.
aihealueelle Matkat 6 vuotta sitten
työaika vai oma-aika?
Kysytty 6 vuotta sitten
työaika vai oma-aika?
Minä veikkaisin virantoimitusmatkoja. Mutta sinun pitää käydä asiaa läpi oman luottamusmiehesi kanssa. Alkajaisiksi voisit lukea vinkit. Virka- ja virantoimitusmatkaa koskevat määräykset ovat nyt KVTES:n liitteessä 16 eikä enää 17.
Lilli
Vastattu 6 vuotta sitten
Lilli