Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Uutta: Palkkataulukko päivitetty!

Päivitimme "Kuntasektorin kuukausipalkat ammateittain" -taulukkomme vuoden 2017 tietoihin. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio 2780 euroa vuonna 2017. Taulukkoon on myös lisätty havainnollistava vertailu vuoden 2016 tilastoihin. Katso kuinka oman ammattinimikkeesi palkka on kehittynyt.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkaton virkavapaa ja sairausloma

Anoin palkatonta virkavapaata 1 viikon, ennen virkavapaan alkamista sain sairauslomaa joka jatkuu yli virkavapaa-jaksoa. Pysyykö palkaton virkavapaa ennallaan vai saako siitä sairausloma-rahaa?
aihealueelle Palkka 4 vuotta sitten
Palkaton?
Kysytty 4 vuotta sitten
Palkaton?

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Pääsääntö on, että ensin myönnetty virkavapaa pysyy voimassa. Jos se oli palkaton virkavapaa, niin palkallista sairauslomaa on vain sen edellä ja jälkeen. Hae silti palkattoman perumista. Et menetä siinä mitään.
HT
Vastattu 4 vuotta sitten
HT

olen vuorotteluvapaalla 21.9-17 asti, viime viikolla en enää päässyt työnantajan sähköpostiin , voiko se olla suljettu?
s-mail
Vastattu 12 kuutautta sitten
s-mail

Minulle kävi samoin, kun olin pitemmällä palkattomalla virkavapaalla, jollainen vuorotteluvapaakin työnantajan näkökulmasta on. En päässyt työsähköpostiini enkä muuallekaan koko virkavapaan aikana. Kun palasin takaisin sain uudet tunnukset ja sähköpostiosoitteen.
kohtalotoveri
Vastattu 12 kuutautta sitten
kohtalotoveri

Työehtosopimukset