Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ILMAN REKISTERÖITYMISTÄ. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Kuntasektorin palkat

Kävijäseurantamme mukaan kuntasektorin palkkaus kiinnostaa hakukoneella sivumme löytäviä, joten kokosimme kuntasektorin kaikkien ammattien palkat samaan palkkataulukkoon. Kuntasektorilla työskentelevien kuukausipalkkaisten mediaaniansio oli 2772 euroa vuonna 2016.

Tutustu palkkataulukkoon tästä

Palkaton virkavapaa ja sairausloma

Anoin palkatonta virkavapaata 1 viikon, ennen virkavapaan alkamista sain sairauslomaa joka jatkuu yli virkavapaa-jaksoa. Pysyykö palkaton virkavapaa ennallaan vai saako siitä sairausloma-rahaa?
aihealueella: Palkka 3 years ago
Palkaton?
Kysytty 3 years ago
Palkaton?

Tykkää ja jaa kysymys sosiaalisessa mediassa.

Pääsääntö on, että ensin myönnetty virkavapaa pysyy voimassa. Jos se oli palkaton virkavapaa, niin palkallista sairauslomaa on vain sen edellä ja jälkeen. Hae silti palkattoman perumista. Et menetä siinä mitään.
HT
Vastattu 3 years ago
HT

olen vuorotteluvapaalla 21.9-17 asti, viime viikolla en enää päässyt työnantajan sähköpostiin , voiko se olla suljettu?
s-mail
Vastattu 5 months ago
s-mail

Minulle kävi samoin, kun olin pitemmällä palkattomalla virkavapaalla, jollainen vuorotteluvapaakin työnantajan näkökulmasta on. En päässyt työsähköpostiini enkä muuallekaan koko virkavapaan aikana. Kun palasin takaisin sain uudet tunnukset ja sähköpostiosoitteen.
kohtalotoveri
Vastattu 5 months ago
kohtalotoveri

Uudet työehtosopimukset

#kuntatyö #kvtes