Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset näkyvät kaikille palvelun käyttäjille. Voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä.

Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille palvelun käyttäjille, sekä Googlen hakutuloksissa!

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Sairaslomalta paluu

Minulla piti olla viikonloppuna töitä, sairasloman takia en kuitenkaan töihin päässyt. Maanantaina on työvuorolistaan merkattu vapaa viikonlopun takia. Pomo ilmoitti kuitenkin, että jos olen silloin terve, pitäisi mennä töihin. Kuitenkin on aina sanottu, että työvuorolistaa noudatetaan. Eli mitä nyt kuuluu tehdä?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Työaika 8 vuotta sitten
Luci
Kysytty

Pyydä pomoa selittämään, miksi sinun pitää mennä maanantaina töihin. Jos et usko selitystä, niin soita luottamusmiehelle. Jos et saa luottamusmiestä kiinni, sinun pitää noudattaa pomon määräyksiä. En ole mikään jaksotyön tuntija, mutta olen sitä mieltä, että kun olit poissa viikonlopun, niin et ansainnut epämukavan työn lisiä, mitkä olisit saanut, jos olisit ollut töissä ja siten maanantain vapaaseen ei ole enää ansaittuja tunteja. Jatkossa ei kannata haluta työvuorolistaan lisistä tulevia vapaita ennen kuin lisät ovat todella toteutuneet eli siis vasta seuraavaan listaan.
Ollie
Vastattu