Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

työsopimus

mistä saan maatalouden palkkataulukot?mitä kuuluu mataloudessa työskentelevän oikeuksiin esim.työvaatteet,matkakulut +muut menot.mistä saan tietoa niistä.+ lisäksi 27h /viikko töitä -9 viikkoa -pajonko on lomakertymä?minun mielestä noin 4 päivää?
aihealueelle Muu aihe 6 vuotta sitten
johnny
Kysytty 6 vuotta sitten
johnny
Kunnalliset palkat löytyy KVTES:n liitteestä 7 ja muut jutut KVTES:n pykälistä. Etsi sisällysluettelon perusteella. Jos olet liittynyt ammattiliittoon, niiin kysy sieltä. 27 h/vk on 71 % täydestä työajasta ja palkkakin on sitten 71 % täydestä. Jos 9 viikkoa on kaksi lomanmääräytymiskuukautta, niin vuosilomaa tulee KVTES:n taulukon 3 mukaan 4 työpäivää. Jos et ole kunnan palveluksessa niin silloin työehtosopimus on maaseutuelinkeinojen työehtosopimus. Google löytää sen.
rb
Vastattu 6 vuotta sitten
rb