Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut suomalaisten kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010. Palvelua käyttää valtaosa Suomen kuntatyöntekijöistä. Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Omailmoitus + yövuoro

Olen omailmoituksella kuumeen vuoksi pois yhden työvuoron, joka on ensimmäinen yövuoroni kolmen yön putkesta. Esimieheni sanoi, että joudun tekemään yövuorosta seuraavalle päivälle jäävät tunnit myöhemmin, koska omailmoitukseni koskee vain yövuoron alkutunteja. Onko asia tosiaan niin, että joudun tekemään seuraavalle vuorokaudelle menevät yötunnit myöhemmin takaisin?
aihealueelle Muu aihe 6 vuotta sitten
E
Kysytty 6 vuotta sitten
E
Kysy esimieheltä, mihin hän perustaa määräyksensä, ja sen jälkeen tarvittaessa ota yhteyttä luottamusmieheesi. KVTES 13 § III luku Vuorokauden, työviikon ja työaikajakson alkaminen Vuorokauden katsotaan alkavan kello 00.00 ja työviikon ja työaikajakson sunnuntai- ja maanantaivuorokauden vaihteesta, jollei vuorokautta ole paikallisesti määrätty alkavaksi työvuoron alkamisaikana.
yh
Vastattu 6 vuotta sitten
yh