Tervetuloa kuntatyöntekijä!

Kvtes.fi on toiminut kuntatyöntekijöiden tiedonlähteenä vuodesta 2010.

Voit jättää kysymyksiä palvelun muille käyttäjille ilman rekisteröitymistä. Kysymykset ovat julkisia kaikille, mutta voit käyttää kysyessäsi haluamaasi nimimerkkiä. Huomioithan, että jos käytät omaa nimeäsi, se näkyy kaikille myös Googlen hakutuloksissa (sähköpostiosoitettasi ei julkaista).

Toivomme, että vastaat osatessasi muiden jättämiin kysymyksiin!

Rentoudu Lintuliven parissa

Talven ajan voit seurata lintujen ja oravien vierailuja Etelä-Suomessa sijaitsevalla lintulaudalla.

Äitiysloman aloittaminen ja edellisen vuoden lomien pitäminen/pitämättäjättäminen.

Minulla on vakituinen toimi Helsingin kaupungilla. Minulla alkaa äitiysloma kesäkuun alussa. Esimieheni kertoi, että minun tulee pitää 20 lomapäivää pois ennen äitiyslomaa. Onko minun pakko pitää viimevuoden kertyneitä lomia pois, vai voinko jättää lomapäivät ns. siirtovapaiksi äitiysloman loppupäähän?
Kysymyksen lähetti aihealueelle Lomat ja vapaat 7 vuotta sitten
Mepatintti
Kysytty

Tykkää kysymyksestä Facebookissa tai jaa se sosiaalisessa mediassa.

Työnantaja määrää loman ajankohdan ja lomakausi alkaa jo 2.5. Mutta - Onko sinulta kysytty ennen loman ajankohdan määräämistä mielipidettä loman ajankohdasta? - Onko sinua kohdeltu samoin kuin muita Helsingin kaupungin työntekijöitä, joiden äitiysvapaa on alkanut kesällä? - Miksi työnantaja ei suostu sopimaan vuosiloman siirtämiseen äitiysvapaan jälkeiselle ajalle ? Mitä haittaa siirtäminen aiheuttaisi palvelutoiminnalle? Lue linkatun jutun kohta Vuosiloma sovittavissa ja säästettävissä. Ota yhteyttä luottamusmieheen ja pyydä häntä tutkimaan asiaa.
joku
Vastattu